AC Milan: het laatste nieuws!

2013/2014
AC Milan versterkt middenveld met Afrika Cup-uitblinker


De langverwachte transfer van Ismael Bennacer naar AC Milan is eindelijk helemaal rond. Zondagochtend heeft de Italiaanse grootmacht melding gemaakt van de komst van de middenvelder van Empoli. Over de hoogte van de transfersom worden geen uitspraken gedaan.

AC Milan legt dertig miljoen op tafel voor Lille-aanvaller Leão


AC Milan heeft Rafael Leão (20) overgenomen van OSC Lille. De aanvaller komt over van de Franse club, waar hij pas net bezig was aan zijn tweede seizoen. In Milaan tekent hij een contract voor liefst vijf seizoenen. Het prijskaartje wordt geschat op dertig miljoen euro.

Wolverhampton Wanderers pikt Cutrone op bij AC Milan


Wolverhampton Wanderers heeft de komst van Patrick Cutrone wereldkundig gemaakt. De 21-jarige aanvaller komt voor een bedrag van naar verluidt maximaal 22 miljoen euro van AC Milan. De Italiaan heeft zich voor vier jaar verbonden aan zijn nieuwe club.

'Danjuma heeft met AS Roma nog een Italiaanse aanbidder'


Het is nog allerminst zeker of Arnaut Danjuma Groeneveld komend seizoen nog bij Club Brugge speelt. Ondanks een pittige enkelblessure heeft de 22-jarige buitenspeler zich in zijn debuutjaar in Belgische dienst in de belangstelling gespeeld van de Europese subtop. Volgens Het Laatste Nieuws staat Danjuma inmiddels ook op de radar bij AS Roma.

AC Milan rondt transfer van middenvelder Krunic helemaal af


Een nieuwe speler voor AC Milan. De club kondigt maandagavond trots aan dat Rade Krunic definitief de rood-zwarte clubkleuren zal gaan verdedigen. De Bosnier heeft voor liefst vijf jaar getekend in Milaan.

Real Madrid strijkt miljoenen op en verkoopt Hernández aan Milan


Real Madrid is er wederom in geslaagd een speler voor vele miljoenen van de hand te doen. De Madrileense topclub heeft Theo Hernández (21) verkocht aan AC Milan. De Spaans-Franse verdediger maakt voor naar verluidt een bedrag van twintig miljoen euro de overstap naar de Italiaanse club.

Ongeloof bij Dijks: "Milan wil 20 miljoen voor me betalen"


Het gaat goed met de carrière van Mitchell Dijks. De 26-jarige verdediger zat lange tijd op een zijspoor bij Ajax, maar is in Italië helemaal opgebloeid. De linksback presteerde afgelopen seizoen zo goed dat AC Milan hem wil inlijven.

'Milan heeft twintig miljoen over voor oud-Ajacied Dijks'


Mitchell Dijks staat mogelijk voor een geweldige transfer: de linksback staat namelijk in de concrete belangstelling van AC Milan. De voormalig verdediger van Ajax levert zijn huidige werkgever mogelijk een bedrag van rond de twintig miljoen euro op. Ook andere Serie A-clubs zouden belangstelling hebben in de diensten van de Nederlander.

Routinier Zapata vertrekt bij AC Milan en tekent bij Genoa


Veteraan Cristian Zapata (33) laat AC Milan definitief achter zich. De Colombiaanse verdediger heeft dinsdag zijn overstap naar Genoa afgerond, zo is bekend geworden. Hij tekent voor twee seizoenen.

AC Milan mag komend seizoen niet in Europa spelen


AC Milan wordt komend seizoen geweerd uit Europa. Die schorsing is aangekondigd door sporttribunaal CAS. Milan wordt gestraft voor het overtreden van UEFA's Financial Fair Play.  De Italiaanse club overtrad deze financiële regels in de periode van 2015 tot 2018.